Seniorer

ALLE ER VELKOMNE TIL PRØVETRÆNING OG TIL AT BLIVE EN DEL AF VORES KLUB

I Nærum Tennisklub lægger vi vægt på et godt socialt sammenhold. Derfor tilbyder vi forskellige tennisaktiviteter udover træningen på tværs af alder og spilleniveau. Vi har plads til alle uanset hvilket mål man har med sit spil. Kom og vær en del af vores hyggelige klubliv.

 

Vi har ugentlig træning udendørs om sommeren på klubbens anlæg. Om vinteren er der mulighed for at spille indendørs i Rundforbi Tennishal.  Husk at aftale/book baner med vennerne og kom ned og spil selv. Det bliver sjovere jo bedre du bliver!

 


Seniortræning

udendørs

Vi starter i maj og afslutter sæsonen ultimo september. Der er træning for seniorer mandag aften og/eller torsdag aften. Nærum Tennisklub tilbyder træning på alle niveauer til seniorer. Seniortræningen er inddelt efter niveau. Træningen tilrettelægges ud fra niveau og ønsker.


Vores cheftræner er Johan Stampe der sammen med vores ungdomstrænere afvikler træningen.


Nærum Tennisklubs tennisskole følger delvis de internationale Play & Stay principper. Det er spilbaseret træning tilpasset den enkelte spillers niveau. De sportslige målsætninger er en forbedret spilleteknik og spilforståelse hos den enkelte spiller, samt at fremme spilleglæde og god opførsel på tennisbanen.


Prisen for udendørs træning

Nuværende seniormedlemmer: 1 x træning pr. uge 625 kr. 2 x træning pr. uge 1250 kr. 


Bemærk

Træningen er kun for medlemmer (som har betalt kontingent for sæsonen).

Der vil ikke være træning på ferie- og helligdage. Vi følger skolernes ferieplan. Der kan være aflysninger i forbindelse med turneringer og holdkampe. Ingen refundering ved sygdom/aflysning. Afbud skal ske til træneren.

Senior

sommercamp

I Nærum Tennisklub og i DGI regi arrangeres der sommertræning og tennisrejser for seniorer. Klubben informerer om planlagte aktiviteter i nyhedsbreve, på hjemmesiden og på opslagstavlen. DGI's aktiviteter kan ses på deres hjemmeside. 

Senior

holdkampe

Der er mulighed for at spille holdkampe mod seniorer fra andre klubber under Dansk Tennis Forbund – Tennis Øst Holdturnering.

Har du spørgsmål eller vil du tilbyde din hjælp så kontakt os

unsplash