Sidste nyt

Tennis med ukrainske gæster 14/10-23

Søndag d. 14. oktober aftholdt NT i samarbejde med DGI igen et 3- timers tennis arrangement for ukrainske flygtninge bosiddende i Rudersdal Kommune. Denne gang foregik arrangementet om aftenen og heldigvis indendørs i Rundforbi Tennishal. Vejret på dagen var bl.a. meget stormende. En stor tak til Rema1000, Frydenlund Frugtplantage, Dansk Flygtningehjælp samt DGI, der alle medvirkede til at give vores gæster en dejlig tennis aften.

Overskrifter for aftenen - tennis, leg og gode samtaler. Efterfølgende har NT fået 4 nye ukrainske medlemmer så tag godt i mod dem og hjælp dem godt igang.

Formands skifte

Jeg vil gerne orientere jer om, at fra den 26. oktober 2023 er jeg fratrådt som formand. Ernst Genckel tiltræder som fungerende formand indtil Generalforsamlingen  lørdag d. 9. marts 2024. Der er udsendt en e-mail til alle medlemmer med uddybende forklaring. 


Mvh.

Douglas Malcolm  

 

Udendørs tennis

Klubben holder bane 3 og 4 åbne indtil frosten sætter ind. Så kom og nyd en gang tennis og skovens efterårsfaver.

 

Hyg inde

Rundforbi Tennishal

Husk at der i løbet af vinteren er "Hyg inde" i Tennishallen. Vi mødes til tennis fra 18.00-20.00 og spiser derefter sammen (egen mad og drikkevarer). Doubler sammensættes i forhold til tilmeldte/fremmødte spillere. 


Første gang er lørdag d. 25/11. Der er plads til 30 deltagere efter "først til mølle". Tilmelding til aodmalcolm@gmail.com 


Der er udsendt mail om arrangementet til alle medlemmer, så tjek mailboksen.


Kom frisk og få en hyggelig tennisaften.

 

Vinter træning

junior & senior

Der er i princippet fuldt booket til vintertræning i hallen. Hvis du har lyst til at deltage så kontakt vores cheftræner Johan Stampe på e-mail jst@tennis.dk eller telefon 31651862. Vi vil gøre hvad vi kan for at finde en plads til dig.

 

Stander strygning og

Stærk/Svag turnering

Sommer sæsonen blev afsluttet med standerstrygning og en stærk/svag turnering d. 30/9. Ditte og Lillian havde sørget for et dejligt morgenbord med kaffe/te fra REMA1000. Efter tale af formanden og elegant strygning af stander udført af Henrik Hänschell gik 12 doubler i gang med turneringen. Hanne og Torben fik en flot 3. plads. På 2. pladsen kom Lisbeth og Mogens efter en tæt kamp med Christina og Jan som tog 1. pladsen. Efter turneringen blev der uddelt diplomer til 1., 2. og 3. pladsen, gavekort til opstrengning og bolde fra Ketchercentralen og sidst men ikke mindst god rødvin fra Trørød Vinhandel. 


Mange tak til alle for en god sæsonafslutning. 


 

Ladies Cup 21/8-23

Mandag den 21. august blev der afholdt en vellykket Ladies' Cup. Lenie Tolstrup og Lilian Holm stod som arrangører af arrangementet. Alle spillede 3 kampe a 40 minutter.

 

Lisbeth Hänchell vandt 1. pladsen, og 2. pladsen blev delt mellem Alice Olsen, Ditte Schmidt, Annette Kreiner og Lenie  Tolstrup. Efterfølgende var der en hyggelig frokost. Stor TAK til LENIE og LILIAN for initiativet.

 

Lenie og Lilian meddeler, at arrangementet var en prøve, og at det vil blive gentaget til næste år, hvor alle klubbens kvinder vil blive inviteret. De første 16 tilmeldte vil kunne deltage.

  

Besøg fra Ukraine 26/7-23

Onsdag d. 26. juli havde klubben inviteret ukrainske flygtninge bosiddende i Rudersdal Kommune til tennis spil og hygge. Med et fint samarbejde med DGI og økonomisk støtte fra Dansk Flygtningehjælp, REMA1000 og Aqua D'Or blev arrangementet en stor succes. Dagen startede kl. 10 og sluttede kl. 14. Frokost med spareribs og pølser var meget populær. Der kom 15 voksne og 25 børn, som alle havde en dejlig dag. Der var også nogen bedsteforældre der kom for at hjælpe og hygge. Arrangementet kunne ikke være afviklet uden stor hjælp fra DGI, kommunen, klubbens medlemmer og trænere. Stor tak til alle!

unsplash