Sidste nyt

Faste ugentlige udendørs aktiviteter 

 • Der er "åbent hus" hver tirsdag og torsdag, kl. 09-11. Der spilles double og man møder bare op.
 • Onsdag aften er der "Hyginde" for øvede spillere, kl. 18-20. Der spilles double. Tilmelding er ikke nødvendig. Der er fællespisning (grillen tændes) bagefter.
 • Fredag er der "fredagsbar" efter træningen. Der er seniorhold kl. 17. kl. 18. og kl. 19. 

Sæson åbning

Udendørs sæsonen åbnes lørdag d. 27. april, kl. 10. Der serveres kaffe/te og brød.  Der kommer snarest information om tennis aktivitet på dagen.

Sommer Camps

Nærum Tennisklub afholder sommer junior camps i ugerne 27 og 32. Der kræves ikke medlemskab af klubben til junior camps. Tilmelding sker via forsiden - under "Kontingent & Træning"


Der afholdes camps for seniorer i uge 18, weekenden 4.-5. maj og i uge 27, mandag, tirsdag og onsdag aften. Tilmelding sker via forsiden - under "Kontingent & Træning". Der kræves ikke medlemskab af klubben for at kunne deltage i senior camps.

Begyndertræning indendørs!

Helt ekstraordinært er der som begynder medlem mulighed for at få begynder træning indendørs i Rudersdal Tennishal, fredag d. 12/4 og fredag d. 19/4, begge dage kl. 18-19. Hvis du har betalt kontingent for sæsonen 2024/2025 er træningen disse dage gratis. Tilmelding sker til naerumtennisklub@gmail.com Sidste frist for tilmelding er mandag d. 8. april. Hvis der ikke er betalt kontingent er prisen for deltagelse i træningen 250 kr./time.

Træning ude 2024

Juniorer/Seniorer

Der er åbnet for tilmelding til træning og betaling i vores system. Første udendørs træningsdag er mandag d. 6. maj. Der er mulighed for træning mandag, torsdag og fredag. 

Gå ind via forsiden - under "Kontingent & Træning".

Kontingent 2024/2025

De  nye  kontingenter er lagt i betalingssystemet. Sidste frist for betaling af årskontingent gældende for perioden

1. april-31. marts er mandag d. 15. april. Kortoplysninger kan lægges i systemet.

Klubbens årlige ordinære generalforsamling blev afholdt lørdag d. 9. marts 2024, kl. 10.00 I Nærum Kirkes konfirmandhus, med dagsorden ifølge vedtægterne. Der var 25 stemmeberettigede medlemmer tilstede. Referat af generalforsamlingen er lagt under GF referat på forsiden af hjemmesiden. Bestyrelsens forslag blev vedtaget. De nye vedtægter er ligeledes tilgængelige på forsiden. Kontingenter for sæsonen 2024/2025 ses under "Praktisk information".  Bestyrelsen konstituerede sig efter generalforsamlingen med Ernst Genckel, formand med ansvar for klubhus og baner, Iben Borbye Redfern, næstformand med ansvar for trænere og juniorer, Eskil Bruun, kasserer, Ditte Smith, ansvarlig for Rudersdal Tennishal, Mette Nørgaard, sekretær og Lilian Holm, bestyrelsesmedlem.

 


 


Opdateret nyt fra betyrelsen pr. 11/3-24

 • Der er etableret et spilleudvalg med Douglas Malcolm som formand. Øvrige medlemmer er Mogens Berger Christensen og Lisa Bøge Christensen. 
 • Sommerkalenderen ser foreløbig således ud (ret til ændringer forbeholdes):
  • 13./14. april - arbejdsweekend i klubhuset - klargøring til sæsonen
  • 27. april - Officiel åbning af klub og udendørs sæson
  • 22. juni - 90-års fødselsdagsfest i klubben
  • Uge 18 - Voksen tennis camp
  • Uge 27 - Voksen tennis camp
  • Uge 27 - Junior tennis camp
  • Uge 32 - Junior tennis camp
  • 28. september - Sæson afslutning udendørs
 • Den 1. juli 2024 fylder Nærum Tennisklub 90 år. Vi festligholder dagen lørdag d.  22. juni
 • Efter aftale med holdlederne er følgende turneringshold tilmeldt:
  • Herre M40 - holdleder Jacob Arenander
  • Motionshold dame/herre - holdleder Hans Jessen
  • Golden Age (60+) dame/herre - holdleder Lisa B. Christensen
  • Junior hold - holdleder Johan Stampe


                                    Nærmere information om de enkelte aktiviteter vil blive meddelt senere 


  Tennis med ukrainske gæster 14/10-23

  Søndag d. 14. oktober aftholdt NT i samarbejde med DGI igen et 3- timers tennis arrangement for ukrainske flygtninge bosiddende i Rudersdal Kommune. Denne gang foregik arrangementet om aftenen og heldigvis indendørs i Rundforbi Tennishal. Vejret på dagen var bl.a. meget stormende. En stor tak til Rema1000, Frydenlund Frugtplantage, Dansk Flygtningehjælp samt DGI, der alle medvirkede til at give vores gæster en dejlig tennis aften.

  Overskrifter for aftenen - tennis, leg og gode samtaler. Efterfølgende har NT fået 4 nye ukrainske medlemmer så tag godt i mod dem og hjælp dem godt igang.

  Stander strygning og

  Stærk/Svag turnering

  Sommer sæsonen blev afsluttet med standerstrygning og en stærk/svag turnering d. 30/9. Ditte og Lillian havde sørget for et dejligt morgenbord med kaffe/te fra REMA1000. Efter tale af formanden og elegant strygning af stander udført af Henrik Hänschell gik 12 doubler i gang med turneringen. Hanne og Torben fik en flot 3. plads. På 2. pladsen kom Lisbeth og Mogens efter en tæt kamp med Christina og Jan som tog 1. pladsen. Efter turneringen blev der uddelt diplomer til 1., 2. og 3. pladsen, gavekort til opstrengning og bolde fra Ketchercentralen og sidst men ikke mindst god rødvin fra Trørød Vinhandel. 


  Mange tak til alle for en god sæsonafslutning. 


   

  unsplash