Sidste nyt

Kom og spil

Tirsdag og torsdag formiddag 09.00-11.00 og onsdag aften 18.00-20.00. Der spilles double, typisk en halv time hvorefter der skiftes bane/makker. Holdene sættes i forhold til fremmøde og tennis erfaring. Der er kaffe på kanden og onsdagen afsluttes med fællesspisning (grillen er tændt). 

 

Vinter træning

Så er programmet for vintræningen i Rundforbi Tennishal klar. Se program og tilmeld her

Til orientering: Senior træning er udsolgt. Der er stadig få ledige pladser til junior træning.

 

Stander strygning og

Stærk/Svag turnering

Sommer sæsonen afsluttter vi lørdag d. 30/9, kl. 09.00. Der serveres morgenkaffe og brød fra kl. 09.00 Fra kl. 10.00  spiller vi Stærk/Svag turnering for alle medlemmer på alle baner. Turneringsprogram er under udarbejdelse. Hold information vil blive udsendt til de tilmeldte senest fredag d. 29/9. 


Vi afslutter med en fælles frokost for dem der har tid og lyst så tag madpakken med eller noget til grillen. Der kan købes øl og vand til maden.


I tilfælde af dårligt vejr aflyses turneringen. I så fald mødes vi bare til morgenkaffe og standerstrygning.


Der kan fortsat spilles på alle fire baner til og med uge 42 (skolernes efterårferie). Herefter vil én bane være åben, så længe det er muligt. Klubhuset vinter lukkes umiddelbart efter efterårsferien.

 

Ladies Cup 21/8-23

Mandag den 21. august blev der afholdt en vellykket Ladies' Cup. Lenie Tolstrup og Lilian Holm stod som arrangører af arrangementet. Alle spillede 3 kampe a 40 minutter.

 

Lisbeth Hänchell vandt 1. pladsen, og 2. pladsen blev delt mellem Alice Olsen, Ditte Schmidt, Annette Kreiner og Lenie  Tolstrup. Efterfølgende var der en hyggelig frokost. Stor TAK til LENIE og LILIAN for initiativet.

 

Lenie og Lilian meddeler, at arrangementet var en prøve, og at det vil blive gentaget til næste år, hvor alle klubbens kvinder vil blive inviteret. De første 16 tilmeldte vil kunne deltage.

  

Besøg fra Ukraine 26/7-23

Onsdag d. 26. juli havde klubben inviteret ukrainske flygtninge bosiddende i Rudersdal Kommune til tennis spil og hygge. Med et fint samarbejde med DGI og økonomisk støtte fra Dansk Flygtningehjælp, REMA1000 og Aqua D'Or blev arrangementet en stor succes. Dagen startede kl. 10 og sluttede kl. 14. Frokost med spareribs og pølser var meget populær. Der kom 15 voksne og 25 børn, som alle havde en dejlig dag. Der var også nogen bedsteforældre der kom for at hjælpe og hygge. Arrangementet kunne ikke være afviklet uden stor hjælp fra DGI, kommunen, klubbens medlemmer og trænere. Stor tak til alle!

unsplash